Aurora Activiteiten

Pre-Press

Uw ideeën, ontwerpen, agenda lay-outs, tekeningen,… worden door onze zorgen uitgewerkt en na goedkeuring tot een drukvorm klaargemaakt.

 

Drukkerij

De vellenpersen worden gebruikt voor het drukken van reclame in agenda’s, voor omslagen van schriften, schrijfblokken, cursusblokken, schoolagenda’s,…. De speciaal gebouwde rotatiepers drukt dan weer de verschillende soorten agenda’s zoals zak-, plan- en kantooragenda’s.

 

Boekbinderij

Zowel industrieel bindwerk als realisaties van kleine oplagen kunnen met de aangepaste machines uitgevoerd worden. De afwerking van een zachte, gekartonneerde of gewatteerde omslag met uitstekende kanten behoort tot de standaarduitvoeringen. Personalisatie zoals goudstempeling, blinddruk of zeefdruk op kunstleder, PVC of PP behoren tot onze dagelijkse activiteiten.

Speciale bindingen zoals spiraal, dubbel spiraal en perl bindingen hebben al lang geen geheimen meer. En onze jarenlange ervaring met registeruitstansen en een speciaal daarvoor geschikt machinepark geven ons een gegronde specialisatie op dit gebied.

Hier verwerken we tevens gelaste omslagen voor de binderij en polyvinylklassementsartikelen hoofdzakelijk in PVC en polypropyleen.

PVC verwerken we met hoogfrequent lasautomaten. Deze machines produceren omslagen voor schriften en agenda’s in al hun mogelijke uitvoeringen. Van handinleg op lastafels tot volledig geautomatiseerde invoer. Het aantal producten is onbeperkt: klemmappen, klemplaten, elastomappen , ringmappen, ordners, … om er maar enkele te noemen.

 

Papierverwerking

Door de volledig geautomatiseerde productielijnen - vertrekkende van papierrollen – kunnen we het papier liniëren, snijden, verzamelen, nieten en plooien, snijden op formaat, tellen, stapelen, verpakken en stapelen op pallets.

Voor de productie van kladschriften, carnets, muziekschriften, studentboeken, verslagschriften,… en het maken van schrijfblokken, cursusblokken, liassen, fiches, notablokken, enkel- of dubbel-spiraal-gebonden schriften werken we telkens met gespecialiseerde en optimaal uitgeruste machines.

 

aurora