Forest Stewardship Council

"Forest Stewardship Council", afgekort FSC, is een internationale, onafhankelijke en niet-gouvernementele non-profit organisatie met als doel een mondiaal streven naar een verantwoordelijk bosbeleid op sociaal, ecologisch en economisch niveau.

Het "COC (Chain of Custody) certificaat SGSCH-COC-003214" werd in 2008 aan Aurora Productions toegekend voor het gebruik van FSC papier in onze school- en kantoorartikelen. Wij hechten er belang aan deze FSC boodschap en waarden, waar dit certificaat voor staat, bekend te maken aan onze klanten.

Aurora Productions streeft naar een beperking van haar ecologische voetafdruk in een maatschappij waar de economische realiteit wordt afgemeten aan sociale en ecologische waarden. Hierbij ondersteunt Aurora Productions de FSC-waarden voor het ontginnen van hout en vezels voor de aanmaak van de door ons te verwerken papiersoorten. Onze opslagruimten- en methodes, verwerking en administratie werden aan de gestelde FSC criteria aangepast en worden constant geëvalueerd en bijgestuurd.

Door de vermelding van het FSC licentienummer op onze producten proberen wij het publiek te sensibiliseren voor de FSC boodschap.

Download hier het certificaat.

aurora certificats fsc