Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes

"Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes" is het belangrijkste bos certificatiesysteem ter wereld. Het certificaat wordt afgeleverd door een onafhankelijke certificatie instelling en staat borg voor duurzaam bosbeheer, dat milieuvriendelijk, maatschappelijk verantwoord en ecologisch leefbaar is. Het biedt de klant de schriftelijke garantie dat hij met zijn aankoop verantwoord bosbeheer steunt.

Het PEFC certificaat wordt aan Aurora Productions toegekend voor het gebruik van PEFC papier in onze school- en kantoorartikelen. Wij hechten er belang aan deze PEFC boodschap en waarden, waar dit certificaat voor staat, bekend te maken aan onze klanten.

Aurora Productions streeft naar een beperking van haar ecologische voetafdruk in een maatschappij waar de economische realiteit wordt afgemeten aan sociale en ecologische waarden. Hierbij ondersteunt Aurora Productions de PEFC-waarden voor het ontginnen van hout en vezels voor de aanmaak van de door ons te verwerken papiersoorten. Onze opslagruimten- en methodes, verwerking en administratie werden aan de gestelde PEFC criteria aangepast en worden constant geëvalueerd en bijgestuurd.

Door de vermelding van het PEFC licentienummer op onze producten proberen wij het publiek te sensibiliseren voor de PEFC boodschap.

Download hier het certificaat.

Waarom kiezen voor het PEFC-label

aurora certificats fsc